Pages

Nov 19, 2013

Boleh Percaya Ke?

Assalammualaikum. Hai.

Hehehe. Ini namanya tak der keroje. Haha. Tadi, saya tengok status kawan saya. Katanya, dia dah kumpul dalam lebih kurang $600. Wahh. Macam menarik! Zaman sekarang nih kan ada banyak program ala-ala affiliate nih. Errr. Betul ke? Haha. So, daku terjebak. Terjebak sebab tak perlu nak bayar apa-apa. Nak tengok minimum cash out berapa. Nak cuba. Sebab kawan tuh nak tunggu sampai $1000 baru nak cuba cash out. Macam lambat je nak tengok kesahihan nyer. Hahaha. Gila tak pernyabar. Yer dak? KuiKuiKui. Makanya, register lah daku ke web itu. Register je terus dapat $20 katanya. 

Saya tak percaya benda macam ni sebenarnya. Sebab apa motif tah click je dapat. Nuffnang pun jenuh tau nak tunggu sampai minimum cash out. Iklan CPUV tuh bukan senang nak dapat. Sponsor lagi la bukan senang nak dapat. Bila dah dapat rasa nak melompat. Haha. By the way, saya sebenarnya dah boleh cash out dah Nuffnang. Hehehe. Tak sabar nak first cash out. Tapi nak tunggu sponsor earning dulu. Cash out sekaligus. Hehehe. Teruja uols sebab first time. Orang dah puluh puluh ratus ratus time tak gebang macam iols kan. Biar ah! Hahaha.

Kembali kepada cerita perenggan pertama, ini lah web nyer http://TheWebJob.com/?id=dyatie Hahaha.

satunotahati: korang percaya tak???

p/s: oh ye. ada yang tanya pasal contest hari tu. by the end of this month. rabu lepas dah print all the numbers, tapi terlupa nak bawak balik hari jumaat. sabar ye uols. untuk jimat masa nanti mungkin iols akan buat cabutan je. eh bukan iols, tetap jugak arissa. sebab nak jimat kan masa. jumpa hujung minggu jek kekdahnya. oh ye, bukan hujung minggu ni ye. sebab weols ke Lahad Datu (ok, ini macam ngeri sikit. errr.)

XOXO,
Mak Arissa.

8 comments

Nursaila Norman said...

huhuhu..saila dulu pun x layan nuffnang..sbb takkan la subscribe je boleh dpt duit..tp bila dh try 4-5 bln ni..tergelak2 sendiri tgk amount..huhuhu..yg dyg ckp kat atas ni susah nk ckp..hehehe..kalau tak effect akaun kita boleh la cuba kan :)

Edat_Uzair said...

terlupa nk bwk balik? hahaha..lupa nak remind la jumaat tu..hihi...ermm..nak godek2 jugak la thewebjob tuh...

wah..nuffnang dah leh cash out..bestnya...bestnya..bestnya...

selamat pegi ke lahad datu ye :-)

Mimy Hamid said...

tipu la senang je dpt duit gitu tak percaya..nuffnang pun sikit2 dulu baru la earning mcm sekarang ni

MimahAjil said...

teringin gak nk buat duit cara gitu..tapi takut kena tipu...sebab bapak mimah pernah je join macam buat kerja dari rumah.kite kena pay depo rm50 camtu.pastu lesap camtu je...

DYatie said...

Haaa. Kan??? Kite dh lama gak reg nuff tapi selama ni sekadar pinggiran. Hahaha. Skrg boleh la. Ada peningkatan. Ecewah! Saja menggedik nak try kan bnda ni. Hahahaha.

DYatie said...

Tu ar. Kena ingatkan lagi nanti. Kalau tak daku cabut sendiri je nanti. Hahaha.

DYatie said...

Kan. Kan. Kan. Fikir jugak gitu tapi sebab tak bayar apa2 just register so gedik la jugak mak arissa nih. Hahaha.

DYatie said...

Mimah. Yg ni free sbb tu kite on je register. Hahaha. Klo bayo mg tak la. 50 leh wat beli makan 5 hari. Hihi.

Blog design by Rainy Day