Pages

Nov 8, 2013

Bitstrips Friday!

Assalammualaikum. Hai. 

Ok. Saya turut terjebak. Sekian, terima kasih. Hahaha. Bitstrips nih kena rajinlah jugak nak edit ekspresi, nak pilih situasi dan nak karang caption yang sesuai. Hahaha. Lima minit jugaklah masa nak buat. Kiranya kalau ngantuk boleh la godek-godek. Ha gittew. 


Orang dok atau pernah jauh ngan laki dan anak jer yang tahu dan faham perasaan bila Jumaat tiba. Tak sabar nak tunggu time balik. Kalau boleh schedule ETS ikut schedule saya, bukan saya ikut schedule dia. Hahaha.


Lepas lunch tiba-tiba pulak nak kena dengar pasal Herbalife. Eh. Saya bukan anti benda nih tapi saya dah cakap saya dengan husband tengah consume produk kesihatan yang lain tapi bukanlah untuk kurus. Then dia guna point itu untuk kata Herbalife bonus dia kurus. Ok fine betul. Tapi dah orang tak nak janganlah paksa. Nanti2 kalau saya stop minum SariAgeGard boleh dipertimbangkan. Nak minum dua-dua memang kurus betul lah nanti sebab tak makan nasi. Huuuu.


Dan masa ni ngarang entri guna Bitstrips jer lah mampu weh. Idea takder. Dari tadi dok buat ayat kat emel tapi semua macam tak kena. Graf dah settle tinggal nak tepek masuk dalam archive portal je. Argh! Jiwa ku dah sampai Ipoh dah ni. Esok nak gotong royong dengan Arissa dan ayah Arissa cabut rumput yang lebih subur dari rumput karpet kami. Hahaha. Nak masak apa eh esok? Tapi nak gotong royong, so makan kat luar je kot. Haha. Alasan derrr!

Ok lah! Happy weekend everybody!

XOXO,
Mak Arissa. 

4 comments

Nursaila Norman said...

seronok je tgk u olls update kat FB benda katun ni..huhuhu! apps ni ada kat mana je dyg?

DYatie said...

Apps ni ad kat android saila. Best jugak buat hibur2 hati. Hihi.

Kesuma Angsana said...

wah terbaik ni !

Fifi Nadhrah said...

fifi tak pernah try..

Blog design by Rainy Day