Pages

Nov 6, 2013

Berdua Bersama. Ecewah! =P

Assalammualaikum. Hai.

Heeee. Ini kisah sebulan sudah. Basi dah weh. HewHewHew. Tapi tetap nak semat dalam belog selain dalam ingatan. Ecewah! Buat pertama kalinya kami berdua bersama berdua-duaan setelah 1 tahun 9 bulan usianya. Best ke? Best jugak. Tapi, dok teringat kat anak jugak terutamanya kat hotel. Kalau ada Arissa mesti lagi best. Ha gittew. HewHewHew.

Tujuan berdua? Nak conceive second baby? Haha. Kalau ikut hati tu nak. Tapi bila ikut akal fikiran. Belum lagi kot. InsyaAllah tahun depan jika diizinkanNya, baru proceed. Eh? Haha. Actually Ayah Arissa nak masa berdua je. Dah lama kot tak berdua. Ada peluang begini maka berdua. Kononnya, bagi chance Arissa tidur dengan nek wan dan nek ki satu malam lagi. Boleh? Hahaha.

setibanya di FourPoints Hotel

nak pergi isi perut

Isi perut dekat Top Spot Seafood.

midin belacan

lobster

udang goreng tepung

kerang rebus

 Kos??? RM70+ je uols.
Terliur tengok gambar sendiri boleh? Sobs.

Esok nya.
Kami ke Serikin.

hahaha. ini jek pun gambo berdua.
=P

serikin 1

serikin 2

ini paksaan hokey
posing tengah panas
lol

ada sesapa nak order?
hahaha

ter-rembat jugak satu

Bila dekat Serikin, kami rasa macam 'nasib baik tak bawa Arissa'. Panas sangat wooo! Huuuu. Tak tahan. Itu pun gigih tak nak beli payung. Malas katanya. Dekat situ beli tikar dan kerusi rotan je untuk Arissa. Kerusi tinggal sana. Malas nak bawa masuk flight. Bila dok jauh kekdahnyer. Huuu. Tikar?? Kalau sesiapa rasa berkenan dengan tikar Sarawak boleh la kot contact kite. Kite ada mak bapak yang tiap minggu pergi Serikin nih. Hahaha. 

satunotahati: tak tau bila lagi nak berdua gini. hehehe.

XOXO,
Mak Arissa.

6 comments

erin said...

adoiiii terliur..huhu

Kesuma Angsana said...

amboi romantis gitu, midin belacan tu sodap sgt !

Mimy Hamid said...

bestnya ayah yg ajak berdua...bila laki nak ajak berdua gini ..huwaa nak jugak..

Edat_Uzair said...

wah...ehem ehem...hehehe...tikar serawak tu bape klu nak oder? wah..main oder cam oder menu lak...hihihi...

Chekgu Azrine said...

akk suker dik..
kalau la akk dpt peluang tinggal anak2 akk then hanimun..wahhh gitu..
takpe verangan itu free..hahaha

Fifi Nadhrah said...

terliur kot.. pernah makan kat topspot sekali je.. bile lagi dapat g sini ni..

Blog design by Rainy Day