Pages

Nov 12, 2013

Apps: Dayre!!

Assalammualaikum. Hai. 

Iols dah ada tempat melepak yang baru. Hahaha. Bukanlah lepak sebenarnya, tempat membebel. Baru tahu jugak sebenarnya tentang apps ni dan rasanya tak ramai lagi kot yang pakai. Saya dah decide malam tadi nak jadikan tempat baru tu sebagai tempat membebel on the spot. Ala-ala diari gitu. Siap google malam tadi cmner nak buat ala-ala 1 entri blog. Hahaha.

Dayre ni kiranya macam ala-ala insta dan mini blog. Seronok jugak! I like banyak-banyak sebab yang penting apps nih user friendly dan sangat sempoi. Bukak je apps tu. Taip bebel-bebel. Letak gambar or video or emoticon yang korang nak, dah jadi comel. Kiranya Dayre nih boleh jadi tempat yang kita cerita yang ringan-ringan dan santai-santai. Tapi jangan pulak lupa daratan sampai lupa dekat blog nih. Kata nak jadi macam Ben Ashaari. Wakakaka. Mimpi sampai ke bintang la Mak Arissa oi. Hahaha.

Kalau korang install, korang gebang-gebang lah kat daku. Daku nak follow. Hahaha. Pesen Mak Jemah katanya. KuiKuiKui. 


username: dyatie

satunotahati :
Geng gojes dah jumpa sis Zaza!
siapa lagi? meh bagi id. 
I follow.
lalala.

XOXO,
Mak Arissa. 

7 comments

Umi Qi said...

Hebat eh zaman laa ni semua ada mcm2 apps...naik penin pale umi Qi nak ikut semua hahahha

Chekgu Azrine said...

belum install..
sat g blog kemana dayre ke mana..
hahaha

mrs kayrul said...

alamak dayre plak....blog pun aku terumbang ambing lagi...kang bersawang blog aku macam nie...hehehe

ZazaMyMoon said...

haha thx Bedah sebab mensi nama Kak Jah kat sini.. kita dah follow memfollow pun kat DAYRE ni.. ahkak happy dapat menjoyah sorang2 kat situ.. natang ni ala2 fb pun yer jg kann :)

Cik Puan Rara said...

kalo dye link ke blog ok lah.kalo x link xbest ah.kt blog leh buat duet.hehehe

humble.yat said...

tak larat nak kejar apps baru hehe...:-) tapi mcm best je...

Edat_Uzair said...

wah...ada lg application baru..hehehe..nanti i upload i follow u ye...nanti tu tak tau bila.. :-)

Blog design by Rainy Day