Pages

Oct 2, 2013

Wordless Wednesday: Postponed Result

Assalammualaikum. Hai. 


Dah masuk Oktober kan?
Tapi keputusan contest hari tu tak umum lagi.
Of course.
Sorry sangat-sangat dekat 62 contestants.
Many things happened unexpectedly sekarang nih.
Last week dah bawak printed lists.
Tapi Arissa tak sihat.
Cranky.
Rindu candu.
Sobbbsss!

Isnin lepas Mak Arissa cuba guna khidmat Random.Org
Tapi Mak Arissa terpengaruh dengan diri sendiri.
Bila tiba-tiba golongan nombor itu je yang di generate.
Mak Arissa tak berkenan.
Rasa macam
Argh! Tak best nya.
Huuuuu.

Weekend ini I can't promise.
Sebab kami akan ke Kuching.
Direct raya haji, InsyaAllah. 
Seminggu lepas raya haji pulak ke Bintulu.
Tapi, kami request Miri.
Semuanya sebab survey.
Huuuuuu.

Saya akan cuba secepat yang boleh.
Paling tidak just buat senarai nombor.
Then still Arissa akan buat cabutan bertuah.
Kesian dekat uols mesti ternanti-nanti.
Kaaaaannnnn.

6 comments

Umi Qi said...

Woooo hebatnya :) all the best

SweetLikeWhat said...

tak sempat nak join ritu..huhu..tak sabar nak tau sape pemenangnye..hehee

♥ ROS ♥ said...

xper.. kita pun dh terlupa..hahahah :)

Fifi Nadhrah said...

slow2.. semue orang paham.. inshaAllah..

Chekgu Azrine said...

Slowly sis

Kesuma Angsana said...

xperlah take yr time yer !

Blog design by Rainy Day