Pages

Oct 21, 2013

Food Court Ipoh Parade, Ipoh

Assalammualaikum. Hai.

Entri ini eksklusif untuk orang Perak or orang yang dok Perak. Heee. Minggu lepas tengok Mama Iskandar nyer entri makan-makan kat sini. Sebagai seorang yang suka dan kuat makan, sudah tentu saya teruja tak sabar nak pergi makan. Haha. 

Oh ye, sebenarnya Ipoh Parade dalam renovation. Entah sejak bulan berapa tah hari tu. Huge renovation dekat 4th floor if not mistaken. And good news untuk orang Ipoh, Parkson akan mula beroperasi 23 Oktober ni. Ke 24 eh? Lebih kurang ar tu. Ngeeeee. Minggu depan boleh lah pergi lagik window sopping sambil bawa anak main (nanti iols share ye). Heee.

Food court Ipoh Parade kali ini sangat menarik dan ada variety of foods. Ada 2 parts, halal & non halal. Kedai minuman tengah-tengah. Haa gittewww.

Ok meh layan sikit gambar.




view food court

chicken porridge Arissa

papaya juice Mak Arissa

nasi ayam percik Mak Arissa
Ayah Arissa makan apa? Heee. Ayah Arissa makan nasi ayam tapi nasi dia terlupa nak amik gambar. Eh. Wajah nasi pun mempengaruhi jugak sebenarnya nak ambil gambar atau tidak. Hahaha. Arissa tu idak ler abis makan dan tak bagi dia kuah tu sangat sebab berminyak.

Lepas makan, kitorang balik la. Semata-mata ke pekan untuk makan kat situ. Heee. Demi makan daku sanggup. Wahaha. (Sebab tu la dah gemuk sekarang. Sobs!)

satunotahati: saya rindu cinta-cinta hati saya. Sobs!!!

XOXO,
Mak Arissa. 

6 comments

puansazusarin said...

Suka pergi parkson ipoh sbb ada jual baju budak jenama power puff girl..susah nak cari jenama ni klu kat jusco atau parkson seremban..

Chekgu Azrine said...

nasi ayam percik ek..
tak penah cuba..
hehehe

Cik Puan Rara said...

lama gila x g prade.dh lain kn skrg.

SweetLikeWhat said...

lamanye tak pergi sini..lain dah foodcourt..lawa!
dulu2 dating kat sini lah..haha k bai!

penyisir rambut said...

wowowowoow....
hebat nye....
btw..ofis dkt dgn ipoh parade...hehehe..

Anonymous said...

Lama x gi.. Alaaa knp ada non halal pulak... Abis tu sudu garfu dikongsi kan.. Sudu bekas mkn vavi campur pulak dgn sudu lain.. Huhu...

Blog design by Rainy Day