Pages

Oct 23, 2013

CPUV???!

Assalammualaikum. Hai.


Setelah sekian lama beralih ke url http://notadyatie.blogspot.com, Oktober 2013 daku dapat CPUV buat kali pertama. Dok la mengomen bila si mommy gojez Rara dan si dara hot Ayu 'tak pernah dapat cpuv'. Tup Tup semalam saja bukak bahagian earning, daku tengok eh ada 2 cpuv. Terkejut weh. Hahaha.

Terima kasih wahai Encik Nuffnang bagi peluang kat Mak Arissa. Tempoh hari offer buat iklan ESCAPE Celcom. Terharu Mak Arissa nih ha. 

(Hahaha. Poyo lah kau. Bajet macam dapat awards the best blogger dari Nuffnang. KahKahKah.) 

Ye, tak banyak. Tak meriah. 2 aje pun tapi at least boleh membantu menambah tabung dana Nur Arissa Batriesya. Memang dah niat dah, kalau nanti first cash out dari Nuffnang nak masukkan terus dekat TH Arissa. Second, third, fourth nanti kena bahagi dua; Arissa dan adik/adik-adik.

(Hahaha. Bajet macam nuff nak bagi kau lagi la? Dan eh? Kau dah conceive second baby ke?)

Haaa.. Ai tau apa yu sedang fikir. Sebijik yang dalam kurungan tu kan? Hihi.

Ok then.
Terima kasih nuff.
Terima kasih Digi.
Terima kasih Levi's.
Heeee.

XOXO, 
 Mak Arissa. 

10 comments

Umi Qi said...

Sonoknya....yeyyy rezeki datang lagi :)

Cik Puan Rara said...

skali dh dpt.mst dpt lg nanti.hehehe

SweetLikeWhat said...

wahhh tahniah!!!

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!
Good luck on your conceiving..ngee

myfara FLK said...

akhirnya..tahniah...

MimahAjil said...

Alhamdulillah..rezeki tu.semoga rezeki bertingkek2 lagi.Amin~~ :)

~ NANA ~ said...

arghhh i dari hari tu tak paham konsep CPUV ni...stress je tau mama ayish ni! hihi

Fifi Nadhrah said...

cer bagi tips sikit.. fifi tak pernah dapat CPUV.. :(

Nursaila Norman said...

saila pun bruuu pandai ber'nuffnang' huhuhu..alhamdulillah,cpuv ok la utk org bru mcm saila..hehehe! arissa bakal dpt adik x lama lagi lah tuu..aminnn :)

hehe! XOXO

puansazusarin said...

Xpernah dpt apa2 earning pun..xpaham apa..dok main tulis jer blog ni...

Blog design by Rainy Day