Pages

Oct 28, 2013

BBM for Android

Assalammualaikum. Hai.

Mak Arissa pantang ada apps baru. Sibuk nak install nak cuba nak tengok rupa. Kebiasaan yang jadi mangsa Ayah Arissa. Tapi handphone Ayah Arissa yang canggih ittew tidak layak untuk install app bernama BBM ini. Haha. Makanya, BFF nun yang jauh di Sarawak lah teman ber'jakun'. HewHewHew.

Oh ye. Kot la ada yang tak tahu. BBM sekarang dah ada untuk Android. Kengkawan yang sebelum ni pakai BB semua happy sebab dah boleh berhubung semula dengan kawan-kawan BB yang lain. Jejak kasih. Heeee. Masing-masing dok share bar code dan pin no. Tak pernah guna BB so cuba try dan selam perasaan guna BB. Haha.

Saya ada Whatsapp, Line dan Wechat. Saya lebih selesa guna Whatsapp. Line dan Wechat biasanya kalau saja nak seronok-seronok dengan emoticon yang comel. Nak buang Wechat tapi ada group Geng Opah Tijah. Hihi. Opah Tijah tu opah Ayah Arissa. Daku cucu menantu nih kebiasaannya nengok la aje apa yang deme sembang. Sobs.

Errrr. Entri ini semata-mata nak bagitau BBM ada untuk android. Hahaha. Bukan nak bagi tunjuk ajar step by step register ke hape. Hee. Dan..ehem!


silalah add kita kalau sudi
hahahaha

satunotahati:
hukum akikah bagi anak yatim makan ke?

XOXO,
Mak Arissa. 

3 comments

adyna said...

Itu lh tgk adik ipar share kod android dia

Mimy Hamid said...

heheh kita ada bbm...tapi kosong...nnt ar kita add eh

ZazaMyMoon said...

haha baru je buat entry ni minggu lepas..
http://zazaabdullatif.blogspot.com/2013/10/bbm-for-android.html

Blog design by Rainy Day