Pages

Oct 10, 2013

Apa Pun Tak Boleh! =P

Assalammualaikum. Hai.

Bersantai dari dalam bilik hotel. Survey dah settle untuk hari ini. Bosan! Nak ronda? Erm. Pasangan survey daku kurang meronda. Nak tinggalkan sensorang daku tak sampai hati. Outstation kat bahagian negeri sendiri. Jalan sendirian bukan masalah bagi daku. Siaran Astro Prima dok ulang seratus lima puluh kali AF yang bosan itu. Pasangan survey kalau tak tidur layan AFC. Heh! Daku bukan minat sangat masak-masak nih. Makan daku minat. AEC pergi jalan-jalan cari makan dah tak ada subtitle pulak. Waduhh! Stress mak noks! Huuuuu.

Outstation kalau tak fully utilize masa yang ada memang bosan. Daku rela kerja dari pagi sampai petang dari dok menung dalam bilik nih. Dah la daku tak tahan sejuk aircond. Asal orang susah kekdahnya, dah biasa berpanas tak tahan langsung dengan sejuk aircond. Kesian dak? HewHewHew. Nak tidur lak, daku memang susah nak tidur siang. Hoi! Apa pun tak boleh kan Mak Arissa nih? Haih! Mati kutu oi. Mati kutu. Dok rileks pun stress. Pffftttttt!~

Oh ye. Outstation kali ni rasanya perut tak sempat nak lapar. Makan. Makan. Makan. Arghh! Gemookkk lah nanti. Huhu. Eh. Tapi orang kata gemokk tandanya suami bagi cukup makan. Ok lah tu kan? Suami ku bagi daku cukup duit untuk makan, makan dan makan. Hahaha. Tak nak gemok. Sebab nanti nak kena keluarkan duit beli seluar baju baru sebab tak muat. Argh tak nak. Daku nak simpan duit untuk beli baju mengandung banyak-banyak bila mengandung adik Arissa nanti. Eh???? Hahaha. Apa pun tak boleh!~ :p

satunotahati: gaji dah masuk oi.
ngeri! hahahaha.
APTB!!~

4 comments

Cik Puan Rara said...

gaji dh masok oi.simpan siap siap.jgn keluarkan dh.mampuih ooo~ hahahaha

Mimy Hamid said...

duk je diam2 kat hotel tu menikmati aircond hehehe

Ilya Melissa said...

sama la, xleh sgt tido dlm aircond ni..kering tekak, sakit hdung..huhu..so xkesian pun. Hehe

Kite ni ha hasben kurus maintain je..bini bukan lg ckup, tp terlebih mkan..hasben kata xpe, nanti org tgk, kata ckup makan..arghh tensi mak..haha

Fifi Nadhrah said...

arissa nak dapat adik???

Blog design by Rainy Day