Pages

Sep 25, 2013

Wordless Wednesday : HandSocks

Assalammualaikum. Hai.


Mak Arissa nak kongsi dengan korang tentang handsocks yang sangat selesa dipakai, tebal tapi tak panas. Badan Mak Arissa jenis lebar kata orang. Selama ni handsocks mesti yang rasa macam ketat-ketat lepas tu ada nampak kesan dekat lengan. Jujur, Mak Arissa memang fall in love dengan handsocks nih. Sebelum ni Mak Arissa tengok review dari customers je terutamanya adik Dena Bahrin, ibu Saif. Hehe.

Handsocks yang Mak Arissa beli ada 'lubang' khas untuk digunakan macam yang sebelah kiri tu. Sebenarnya Mak Arissa tak cakap yang Mak Arissa nak yang biasa-biasa je, sebab itu dapat yang ada 'lubang'. Hehe. So, Mak Arissa pakai macam yang sebelah kanan. Mak Arissa lipat sikit bagi lubang tu tak nampak. Kang orang kata handsocks pun tak boleh nak ganti ke - koyak. Huuuu. =P

Kalau korang rasa nak cuba, korang boleh jenguk instagram;


atau

sesiapa yang kat Melaka boleh terus pergi ke

Butik Pesona Syifa, F11 Tingkat 1
Mydin Mall, MITC
Ayer Keroh, Melaka

satunotahati: bukan iklan sponsor. 
bukan agen butik. 

XOXO,
Mak Arissa.

3 comments

Fifi Nadhrah said...

susah nak dapat handsock yang longgar kan.. fifi suke yang jenis tshirt.. tak melekat..

♥ ROS ♥ said...

wah best2... kita pun xpkai lg andsock..:P

nurul harnani said...

INSHAALLAH one day. memang nak sangat ubah. s

salam ukhuwah dr nanie

Blog design by Rainy Day