Pages

Sep 24, 2013

Episod Akhir Cinta Jannah

Assalammualaikum. Hai.

Korang layan tak Cinta Jannah? Mak Arissa layan tau. Hahaha. Hari ni episod akhir Cinta Jannah. Lambat 15 minit duduk depan tv. Tapi, still ok la. Haha. Puas juga membebel dalam masa 45 minit termasuk iklan tuh. Emosi katanya kann. Huuuu.

Tapi sebenarnya tak puas hati dengan ending tuh. Seolah-olah macam tak ada pengajaran. Arghhh! Seorang isteri yang tinggalkan rumah tinggalkan suami tanpa izin tak ada satu message yang kata itu adalah perbuatan yang SALAH dan berDOSA. Ending nya they live happily dengan lovely husband? Errrr. Dan satu lagi. Episod sebelum ni, si Jannah tu kena halau oleh bapak dia atas alasan dia mengandung anak luar nikah. Ko bahagia hidup dengan suami tanpa selesaikan urusan dengan mak dan bapak ko kat kampung? Errr. 

Arghh! Geram gila dengan ending drama yang tergantung macam nih. Well, kita penonton. Kita menghayati. Kita expect more than that. At least, penghujung yang buat penonton cakap, "oh ok". No more question mark kat atas kepala melayang-layang. Hahaha. Mak Arissa nih memang suka hover. Walhal drama je pun. KuiKuiKui. Tapi itu la, harap nanti-nanti tak ada lagi pengarah yang buat drama yang tergantung. Huuu. Pedih hulu hati oi. Hahaha.


satunotahati: jangan tiba-tiba ada yang suruh mak arissa jadi pengarah pulak sudah. hahaha.

XOXO,
Mak Arissa.

5 comments

♥ ROS ♥ said...

kan.. mcm mana kisah makyah dia.. huhuhu..diorg stilll taktau ke cucu halal tu :(

e k i n ♥ y u s r i said...

setuju sgt2
ending die tergantung cm2
yg paling x puas hati, knp x balik umah mak ayah die
tuelah ekin dok bebel2 kat husband smlm

Yus said...

mmg xpuas ati sangat2...ish...nk tau pe ksudahan dgn family dia...cm tu je..ishhh

Yus said...

xpuas ati sgt2 coz ending cm tu...bebel dgn dhiya ckp xbest ar ending dia cm tu...hbs family kat kg cmner...erkk

nurul harnani said...

best sebab ending bersama. tapi x de lak die cerita mak bapak dia kat kgmcmne. akak gile meroyan tu jadi ape. adoiii. ape pon aeril tu mmg encem. haha

Blog design by Rainy Day