Pages

Aug 7, 2013

Selamat Hari Raya

Assalammualaikum. Hai.

Bersiaran dari LCCT gittew. HewHewHew. Baru ada feel nak ucap selamat hari raya, mintak maaf semua dan paling syiok feeling balik kampung. Balik kampung yang jauh over the sea, tahap excited nya adalah agak to the max. Wahhh! Hover! Hewhewhew.

Mak Arissa agak super tired. Isnin at 5.05 am dah gerak dari Ipoh ke KL. Kerja kata nya. Wahaha. Dan Selasa, 8.00 pm dah gerak dari KL ke Ipoh pulak. Jumpa ibu Arissa yang nangis-nangis tak akan jumpa Arissa seminggu. Huuuuu. Kemas-kemas barang yang terekstra, pukul 12 am dah gerak ke Terminal Aman Jaya. Pukul 1 am dah gerak dari Ipoh ke LCCT. Arissa memang dah tidur sejak on the way nak.ke Terminal lagi. Huuuu.

At 4.39 am, Alhamdulillah selamat sampai di LCCT. Arissa dah terbangun masa bas berhenti di KLIA. Terpinga-terpinga, terkebil-kebil dia bangun. Hohoho.


So guys! Especially to all mommies dalam GBSB dan jugak mereka yang mengenali saya di luar maya, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SERTA MAAF ZAHIR DAN BATIN. Mungkin setiap bait kata membuatkan ada hati yang terguris, sebarang idea yang membuat empunya badan rasa menyampah dan gurau senda yang terkasar. Saya juga insan yang tak sempurna, penuh khilaf dan sering alpa. Semoga amalan dalam bulan Ramadhan diterima oleh Allah SWT dan semoga Aidilfitri kali ini memberikan kebahagiaan yang tiada tolok bandingnya.


Salam Aidilfitri
Ikhlas dari
Mak Arissa
Ayah Arissa
Nur Arissa Batriesya


satunotahati: sedih pulak rasanya bersalam dengan mentua tadi.
ayah arissa mesti lagi sedih kan.

XOXO,
Mak Arissa. 

2 comments

Nursaila Norman said...

eh! baju dyg dlm pic last tu mcm tema saila thn ni..hehehehe!

Fifi Nadhrah said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin mak arissa..

Blog design by Rainy Day