Pages

Jul 4, 2013

Spontaneous Thursday : July

Assalammualaikum. Hai.

Si Isteri jalan-jalan cuci mata kat Sogo lepas beli tiket ETS untuk Jumaat nih dan raya nanti. HewHewHew. Entah macam mana rajin masuk kat kedai tuh. Entah macam mana rasa terberkenan. Cuba nasib MMS gambar curi dekat Encik Suami. Hahaha.

Mr. Mama sangan Encik Suami kan? Hihihi.
Time nih dia prepare Arissa nak masuk tidur.
^_______^

Terkejut sebenarnya bila Encik Suami terus jawab beli lah. Rasa nak melompat hey! Haha. Encik Suami saya nih sebenarnya seorang yang berfikir panjang kalau nak berbelanja. Apatah lagi yang kami consider sebagai sangat mahal. Huuu. So bila tetiba simply cakap beli la.. Mak Arissa siap tanya 'betul?' Haha. Tapi hati dah bunga-bunga weh. Kembang setaman dah. Tak sabar nak masuk kedai tuh semula nak beli. Hahaha. Bila dah yakin Encik Suami benar-benar maksudkan nya, barulah mak Arissa pergi semula kedai tuh dengan bunga kembang setaman. HewHewHew.

And finally, its mine!
Alhamdulillah.
Bila dah on the way balik rumah, baru realized. Ohh. Kan dah masuk bulan Julai. HewHewHew. Yelah. Encik Suami yang jarang nak tunjuk romantika de amor nih memang agak susah nak expect. HewHewHew. Kiranya kalau dah dengan cara begini tuh dah boleh anggap romantik style dia. Wah gittew. Haha. 

By the way, thanks sayang. Hati manyak suka. Sampai rasa nak sebak-sebak gitu. Haha. Agaknya kalau awak bawak kite pergi candle night dinner, tak pasal nangis teresak-esak kat situ. Terlampau touching kata nya. KahKahKah. Toksah lah nak candle2 night sangat kan sayang. Itu tak menjamin bahagia. Wakakaka. Ini statement sedapkan hati sendiri. Kui3. 

satunotahati: Allah berikan rezeki kepada hamba-hambaNya dengan pelbagai cara.
semoga Allah memberkati. InsyaAllah.

XOXO,
Mak Arissa.

4 comments

Wawan Azwani said...

Abis laaa Nanti sampai Singapore lagi la rambang mataaaa Hahaha

Fifi Nadhrah said...

cantik.. tapi tak puas la tengok gambar kecik.. snap la depan2.. hihi.. demand sangat kan..

Fifi Nadhrah said...

cantik.. tapi tak puas la tengok gambar kecik.. snap la depan2.. hihi.. demand sangat kan..

Kesuma Angsana said...

hehehe sweet aje!

Blog design by Rainy Day