Pages

Jul 8, 2013

Officially 27th

Assalammualaikum. Hai. 

En. Suami: Bangun lah. Nak breakfast lagi.
Cik Isteri: (celik mata layan facebook. kah3.)
En. Suami: Bangun... Tau lah hari ni birthday awak.
Cik Isteri: Dah tu? Awak nak belanja apa?
En. Suami: Bangunlah. NaK breakfast apa?
Cik Isteri: Apa2 je.

Heh. Biasalah encik suami. Nan hado nak wish betul-betul dekat kita 'happy birthday sayang'. No. No. No. No. Kalau kata dia buat tuh namanya buang tebiat. Hahaha. Mak Arissa pun tak reti hoi. Baik birthday dia or anniversary. Paling hebat pun sms dan satu entri. HewHewHew. 

Mak: Selamat hari lahir yang ke 28. ..........
Anak: (tak berapa nampak ayat lain bila tengok no 28. hahaha.) 27 lah mak..
Mak: Ye ke?
Anak: Ye lah. Tahun 86. Huuuu.
Mak: Ohh. Lupa.
Anak: (sentap mak lupa. haha.)

Mak; insan yang begitu setia saban tahun mengucapkan hari lahir dan anniversary. Beruntung sebab mak rajin sms. Hehehe. Walaupun tiba-tiba tahun nih lupa pulak anak nya baru 27. Huu. Takper mak takper. I love you and always love you. Hihi.

JULAI
7
ALHAMDULILLAH
THANK YOU ALLAH











sentap Secret Recipe habis cake semalam
=____='
 Thanks encik suami for everything.
Kalau macam ni, rasa nak every month will be my birth day.
Hihihi.


last but not least, thanks my pretty angel. hehe.
kawan saya cakap, Arissa nih bukan anak saya tapi adik bongsu saya kata nya.
hahaha. 

Alhamdulillah. Syukur dengan nikmat kurnia Allah ke diri saya dan keluarga. Semoga Allah memperkenankan setiap doa dari semua saudara mara sahabat handai. Semoga Allah merahmati kita semua.

satunotahati: satu lagi. satu jer lagi. hihi.

XOXO,
Mak Arissa. 

4 comments

With Julia said...

cantik yer hadiah besday :)

Pinkbubblegumprincess said...

selamat hari jadi mak arissa hehe :)

mama ila said...

Heppy birthday..cantik handbag ngan kasut.. :)

Fifi Nadhrah said...

selamat hari ulangtahun kelahiran mak arissa..

Blog design by Rainy Day