Pages

Jul 2, 2013

MPH: Mutiara Minda

Assalammualaikum. Hai.

Nak kongsi pasal diskaun yang ada kat MPH masa beli buku tempoh hari. Lepas dah pilih buku-buku yang saya berkenan dan nak pergi bayar, adik cashier cakap ada promo membaca sambil beramal gitu. Dapat diskaun 10% bagi buku-buku yang terpilih. Tapi kena buat kad dulu dengan kos RM10 yang mana bayaran RM10 untuk kad itu akan disalurkan ke rumah-rumah anak yatim yang terlibat. 

Kad Bernilai RM10.
Membaca sambil beramal.

officially 10% discount for the owner
hehehehe Alhamdulillah

kad ini sah digunakan bermula 15 Jun - 31 Ogos 2013

senarai rumah-rumah anak yatim yang menerima sumbangan kita
InsyaAllah

katalog 2013 senarai buku yang terpilih untuk 10% diskaun

senarai terbitan yang terpilih
thumbs up
Ha.. Ada lebih kurang dua bulan lagi sebelum promosi ini berakhir. Sambil kita membaca, sambil kita beramal. Kadang-kadang kita tak tahu kepada siapa kita nak hulurkan sedikit bantuan kan. Oh. Itu saya. Hihi. Sorry to say, saya sangat susah nak hulur sedikit bantuan kat mereka-mereka yang menunggu kita di tepi jalan (contoh nya). Huhuhu. Masing-masing ada cara tersendiri kan? Eh melalut sesat cerita pasal hulur bantuan lak. Huuuuu.

Ok uols. Kot nak beli buku untuk anak-anak pun okay. Kan? 10% siapa nak bagi weh. RM23, dapat kuran RM2.30. Ha gittew. Kan? Dapat pahala jugak. InsyaAllah. ^___^

satunotahati: chief clerk saya juga selalu cakap,
"saham akhirat saham akhirat"
(^_______________^)

XOXO,
Mak Arissa.

No comments

Blog design by Rainy Day