Pages

Jun 3, 2013

New Family Member

Assalammualaikum. Hai.

Family member gittew. Haha. No! No! No! Don't get me wrong. Arissa belum nak dapat adik lagi. Even Arissa pun kata, mak rehat dulu ye. #EH? Haha.

Jodoh dengan S Advance tak berapa nak panjang. Bukan tak suka. Bukan tak elok. Bukan tak sayang. Cuma nak screen yang lebih besar. Hehe. Nak tab tapi malas nak ke hulu ke hilir bawa dua benda. 

New Family Member

Encik Suami, thank you so much. I LOVE IT and I LOVE YOU MORE. Alhamdulillah. Rezeki Mak Arissa. Wahaha. Arissa pun ada bahagian dia. Ayah apatah lagi kan. Hehe. Alhamdulillah. ^_^

Eh. Nampak tak header baru kita tu? Bertambah-tambah semangat nak update entri baru (semangat sat je kebiasaannya). Huhu. Murah jer tau dengan Umie Mumtaz Aqilah. I like!!

Eh ok lah. ETS stuck nih. Lambat lah masuk office sat g. Haih. Ok then. Jumpa lagi.

satunotahati: terima kasih ya Allah atas nikmat kurnia Mu.

XOXO,
Mak Arissa.

1 comment

Siti Haslinda Sadiken said...

alhamdulillah..lepas nie rajin mengedet blog..hehe

Blog design by Rainy Day