Pages

Jun 5, 2013

Di Sebalik Kejadian Itu

Assalammualaikum. Hai.

Hihi. Kejadian lah saangat kan? Haha. Di sebalik kewujudannya Cik NoteII Mak dan Cik Bracelet Arissa ialah.....

Ayah Arissa tukar motosikal baru walaupun baru beberapa bulan sudah beli LC dan sekarang tukar ke Future. Hew Hew Hew. So, seorang suami yang adil dan saksama haruslah memberikan sesuatu buat isteri dan anak nya. Nanti kalau berangan nak kahwin lagi satu beria cakap dia adil. Kann? #Ehh. Tetiba melalut.

By the way, terima kasih lagi sekali buat encik suami dan juga Encik Future. Haha. Kalau bukan kerana Encik Future, lambat lagi Mak Arissa nak merasa NoteII dan Arissa dapat rantai tangan sebelum raya. Hihi. Bukan ke setiap kejadian itu ada hikmah semuanya. So, ada hikmah buat kami anak beranak bila Encik Future masuk dalam keluarga kami. Ha gittew. Haha.

Encik Future In Da Family

Alhamdulillah. Tidak ada perkataan yang lebih baik untuk diucapkan. 

satunotahati: sedang merangka perjalanan satu hari di Kuala Lumpur.
menyelam minum air katanya.

XOXO,
Mak Arissa.

13 comments

With Julia said...

Seronoknyaaaa :)

hayati hashim said...

Fewiittt hp baru..hihi. Ok ke performance note tu...

cha said...

wah bestnyaa. alhamdulillah rezeki u :)

amal said...

alhamdulillah, murah rezeki dia. setiap sorang dpt hadiah hehe

Dhya Surya said...

rezeki...=)
buat kunjungan petang hari....^_-

Fifi Nadhrah said...

mak arissa.. ok tak future tu? ibu abah ufairah baru nak book petang ni.. :)

D Yatie said...

Alhamdulillah. Seronok!!! Hehehe.

D Yatie said...

Fewiit... haha.. alhamdulillah yatie.. satisfy! Haha

D Yatie said...

Alhamdulillah. Hehehe.. rezeki..

D Yatie said...

Alhamdulillah Amal.. tu la.. masing2 dpt satu.. heheh

D Yatie said...

Hai Dhya!

D Yatie said...

Ayah Arissa kata ok. Sbb tu tukar dr LC ke Future. Huhu. Mak Arissa x smpt naik lagi. Hahaha. Sama2lah kita berfuture yek! ;)

adyna said...

Tahniah dpt hadiah ;)

Blog design by Rainy Day