Pages

Jun 14, 2013

contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

Assalammualaikum. Hai.

Ehem! Mak Arissa try contest lagi kali nih. Kali ini contest dari mak si Adelia, pemilik blog http://sweetlikekisses.blogspot.com dan FB Bajubaby Atasrak tuh. Kenal? Kot tak kenal pi terjah blog n page tu cepat2 sekodeng. Hew Hew Hew.

Adelia yang comey itu! ;)

Ha.. Budak ini pun comey jugak!! #Ehh??!! Haha.
jom jom mommies!! mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog: 
http://barangbabymurah.blogspot.com

Rompers Arissa memang beli dekat mak Adelia nih. Puas hati uols. Rompers walaupun tak boleh pilih tapi design yang mak Adelia pilih memang memuaskan hati kita, menepati citarasa. Ambil kesempatan, thanks Pia!! :)

Eh. Korang nak join contest sekali pun boleh. Terjah je blog barangbabymurah.blogspot.com atau sweetlikekisses.blogspot.com - dua2 ada syarat peraduan. Contest ni sampai 7 Julai nanti. Ehem3! Kot rezeki birthday mak Arissa siapa tau. Yer dak? Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tak siapa tahu. Lalalala.

Hadiah nyer menarik uols. Eh. I mean sangat menarik da boom! Ni ha...

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Menarik tak hadiahnya? Kaaannn? I told you. Hihi. Kalau korang, korang berkenan yang mana? Ehem! Ehem! Ehem!

Saya kalau menang nak TOYS STORAGE PRINCESS sudah. Hahaha.

Eh. Kalau dapat no 2 pun ok. Trunki bag. I kan suka cuti2 dalam Malaysia nih. Haha. Saguhati dapat rompers. Rompers pun okay apa. Dah tau kualiti rompers depa so ok sangatlah kan. Hihi. Berangan nih. Kiranya tak dapat no 1 dapat saguhati pun jadi. KahKahKah.

Part merapu memang no 1. Huhuhu. So ini info mak yang join contest dan anak yang dijoinkan.

Mak: 
Dayang Rosmieyatie Awang Bakar

Anak: 
Nur Arissa Batriesya Mohd Fadhlil Rahman

satunotahati : suka2 join sebab mommies gijes ramai yang join.
ai kan bajet gojes jugak walaupun tak. :p

XOXO,
Mak Arissa.

1 comment

With Julia said...

XOXO baby arissa....comey sgt dia :)

Blog design by Rainy Day