Pages

May 15, 2013

Selamat Hari Ibu

Assalammualaikum. Hai.

Selamat Hari Mak buat semua wanita satu dunia. Selamat hari mak buat saya sendiri. Hahaha. Arissa tak reti lagi nak cakap selamat hari mak maka kita cakap kat diri sendiri dulu. Hehehe.

Well, walaupun hari mak tapi of course setiap mak akan melakukan rutin yang sama. Anak kecik lagi hoi. Memang mimpi lah anak nak bagi mak rehat golek2 depan tv kan? Hihi.

Pagi2 dah basuh punggung dak ucuk lepas makan nasi lemak. Gaduh2 dengan dak ucuk terjerit2 macam dalam rumah ada 5 orang anak. Itu belum lagi mak marah2 dak ucuk kan? Hihihi.

Petang, kami lunch + dinner di Black Canyon. Serius teringin nak makan asam pedas yang dekat Chicken Rice. Tapi kat Ipoh tiada. Jenuh fikir last decide kat BC dengan alasan Tomyam pun okay. Masam jugak. Huhu.

Rupa macam makan besar tapi biasalah makan bertiga. Hihi. Arissa kemain lagi suka buat sepah. Huhu. Memang tak boleh buat teman candle light dinner. Haha.

Eh. Korang mesti dapat hadiah dari encik suami kan? Hehehe. Saya macam biasa bila ada special date of course wat tambah kalori & lemak dalam badan bersama encik suami. Dan itu memadai. Weee! Ada jugak kan? Hehehe.


satunotahati: bila tak sihat layanan encik suami lagi berganda-ganda.
alololo. anda shomeelll macam Arissa.
hihihihihihihi.

XOXO,
Mak Arissa.
Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments

With Julia said...

Mak arissa nih untung ada hubby pandai amik hati :) .....

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Tedi said...

Untung betul. Tolong sokong Tedi utk pujuk PM mansuh tol.

http://interpretzz.blogspot.com/2013/05/pm-najib-tolong-mansuh-tol.html

Blog design by Rainy Day