Pages

May 2, 2013

Keywords / Kata Kunci Nuffnang

Assalammualaikum. Hai.





Haha. Biar saya gelak dekat blog diri sendiri total hit sebulan tak sampai 500. Tapi, tak apa lah. Bukan nak cerita pasal hits blog tapi keywords yang buat ada hits dekat blog picisan saya nih. Bila saya tengok last month, last week dan this week - saya realize yang ramai juga mengalami kencing kotor. Saya harap apa yang saya telah kongsikan sebelum ini sedikit sebanyak dapat membantu dan memberi sedikit ilmu berkenaan kencing kotor nih. Info : Kencing Kotor.

satunotahati: Alhamdulillah dah lama tak kena kencing kotor.
sekarang sedang susah hati sebab tak sihat tang lain pulak.
semoga Allah memberikan kesihatan yang baik sehingga
perancangan akan datang InsyaAllah.
Aamiin.

XOXO,
Mak Arissa.

6 comments

With Julia said...

Tu diaaaaa...hit tuh byk tuh....umi Qi x kejar hit...sbb umi pun suka2 je buat blog hahha sekadar di pinggiran...info terbaik nak baca :)

Fifi Nadhrah said...

fifi pernah kene.. tapi jadi sebab alergic ubat.. sampai skrg tak boleh ambil ubat adik beradik penisilin..

cha said...

kalau kene seksa giler kan. lamanya tak dtg blog i :(

azrinna said...

Ada beberapa petua nak hilangkan masalah ni, selain bykkan minum air masak, ada yang pesan makan lobak putih dan elak makanan bercengkerang. Kadang2 'carian' pembaca ke blog kita buat kita tertawa sebentar.

jaga makan-sudah-bersenam-sudah-tapi tak kurus-kurus

Fifi Nadhrah said...

fifi datang melawat lagi.. :)

LYAfrina said...

ramai org hadapi masalah ni kot.. hehe

Blog design by Rainy Day