Pages

Apr 22, 2013

Nur Arissa Batriesya Cycling

Assalammualaikum. Hai.



Fuhh. Dah lama sangat tak membebel kat sini. Ada yang rindu Arissa tak? Hihi. Mak Arissa yang rindu nak BW tapi Ya Ampun - kebelakangan ini Mak Arissa lemau betul. Isk. Isk. Isk.

Jumaat lepas, Mak Arissa pejam mata belikan Arissa basikal yang girlish sungguh itu. Pada mulanya nak belikan Tolo Car tapi fikir- fikir balik, better ambil basikal terus.

Bukanlah Arissa dah boleh cycling sendiri. Haha. Sebab itu basikal ada 'tiang' untuk tolak dan control basikal sepenuhnya. Masa nak beli tanya Arissa, "nak?". Bayangkan dia buat muka geram sambil angguk dan tangan kedua-dua belah goyang ala-ala bersorak yeay yeay. *tak sempat nak capture video time gitu. hihi.

Fayel memang dah lama pakai basikal ni. Fayel boboi sangat, biru. Hahaha. Kot next baby nanti Fayel dapat adik girl dan Arissa dapat adik boy, Mak Arissa & Mama Fayel boleh la kot buat sistem barter. Hahahaha. *bila la Mak Arissa nak bagi Arissa adik ye? ngee.

So sekarang petang-petang, encik suami boleh bawa dia jalan depan rumah selain dari bawak pusing taman naik motor. Mak Teh dan Pak Cu pun ada, boleh bawa ronda-ronda. Weekend boleh tolak dekat Padang Polo. Tempoh hari bawa Mak Tok nya lepak Padang Polo makan laksa, pisang goreng & keropok lekor. Hihi.


satunotahati: ini entri tak berapa tahu hala tuju.
update guna handphone jek kan.
memang short entry la.



XOXO,
Mak Arissa.


Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments

cha said...

comelnya basikal arissa. pink gitu

Mr n Mrs Zaidi said...

wah2..comelnya basikal..pinky gtu....boleh la daaliyaa nk pinjam..nak same2...hihihiih

Nurul Aziz said...

Ayra pun ada basikal ni.. tapi bukan jenama mydear la.. kaler pink jugak.. :D girl=pink. takleh nak lari.. kan..


tapi basikal ayra orang bagi je.. huahua.. :p

Blog design by Rainy Day