Pages

Apr 30, 2013

April with Bags

Assalammualaikum. Hai.


Tajuk sangat poyo, kan? Hahahaha. Sekarang dalam taklimat Dasar Keselamatan ICT. Bila kebosanan melanda, maka saya bukak blogspot. Baru sedar nak update tapi update merapu. Hahaha.


Kenapa April with bags? Muahahaha. Sebab... Kami 3 beranak bulan ini masing-masing ada beg baru. Mak nyer sampai dua handbag. Hahahaha. Alkisahnya Sogo wat trick sales dia. Beli satu 150. Beli 2, 180. Ha... Mak Arissa terpaksa sebenarnya. Kah3.


So, 2 weeks after Mak Arissa jumpa beg untuk dak musyuk masyam. Saja suka sebab Arissa pun tulang dah keras. Hahaha. Boleh lah nak angkat beg diisi dengan pampers dan botol susu dia. Kan? Memang tak lepas dari badan dia beg tu. Kui3.


Masa tu jugak. Mak Arissa kebetulan terjumpa beg kerja untuk Ayah Arissa. Teringat tak ada bagi apa-apa untuk anniversary tempoh hari. So, Mak Arissa pun beli lah satu. Tak mampu beli yang mahal-mahal. Beli BUM jer. Itu pun kena marah dek Ayah Arissa. Hoho.


Itu lah sebab nya jadi April with bags tu. Masing-masing ada beg baru. Hahaha. Tunggu lah 2 3 tahun akan datang baru ada baru lagi kot. Hahahahaha.



satunotahati: kawan saya cakap, baru nampak pro bila dah pakai handbag.

hahaahahaha. pergi meeting bawa beg tesco jer kot.


XOXO,

Mak Arissa.

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

pergi ofis bawak beg sandang belakang jer..
tu pun beg free dapat sempena sukan kat ofis..
sedey..
handbag yg ade pun dah naik mengelupas2 kulitnyer sebab tak gune2..duk ade dlm lemari umah jer..

cha said...

amboi bestnya sampai dpt 2 handbag :)

Fifi Nadhrah said...

boleh la share bag dengan fifi..

Blog design by Rainy Day