Pages

Mar 15, 2013

Workloads

Assalammualaikum. Hai.

March yang sibuk. Super sibuk. Sampai rasa nak muntah hokey. Setiap hari paling lewat balik pukul 7. Well, hidup single di kota metropolitan ni kan. Balik awal ke balik lambat ke, still balik rumah cuma boleh tengok muka housemates. Huhu. Redha je la. 

Sedar tak sedar tinggal lagi 15 hari nak masuk bulan April. Pada mulanya kami merancang sesuatu tapi well, biasalah kan. Kita sekadar merancang. Bulan Mac kan bulan kebahagiaan saya. Love it hokey! Hehe. 25 Mac, genap 2 tahun usia perkahwinan kami. 26 Mac, genap 3 tahun usia pertunangan. 28 Mac juga, 3 tahun sudah saya memegang ijazah. 25 Mac juga, 50 tahun usia mak. ^______^

Next week, saya akan ada Kursus Pengecaman Kayu for three days. Hoi. Dah kata kau kerja kayu waima kau dalam Unit Statistik, kau kena juga tahu. Isk. Isk. Isk. Then 26 Mac nanti saya ke Kelantan. Mungkin 27 Mac pula saya akan ke LIMA, Langkawi. Dan saya tengah berkira-kira nak cuti on Friday. Tapi 19 April saya dah mohon cuti jugak. Camner tuh? Waduhhhh. Huhuhu.

Teringat husband dah few times ajak ke Langkawi, tapi takkan nak pergi time ni kot. Gila kentang mahal hotel time nih. Tau je la LIMA. Saya pergi sebab free. Ate, urusan kerja kata nya. Huhu. But still, mungkin kami plan to go somewhere yang kami masih sama-sama tak tau nak ke mana. Cameron tak masuk dalam list sebab dah block a date on May to be there with lovely buddies. Hak3.

Tapi kan, saya memang nak sangat dok dalam suasana kampung. Tengok Felda Residence Trolak. Weekend jer full. Apa nih?!! Sabotaj ai eh? Huhuhu. Nak kampung. Nak kampung. T___T. Oh. Dah hampir 8 bulan kami dalam LDR. Mungkin, it's time to plan for a good start menjelang anniversary kerja. Hahahaha. Poyo!

EH! NAH SELINGAN!

Dak Ucuk Kami

breakfast pandan bread

muka dah bosan dengar kids song kat hp ayah. hihihi.

see! mainan dia jarang bersepah. tapi dia suka bekas makeup dia. huhuhu.
satunotahati: tak balik minggu ini gara-gara purple walk.
ai is menyampah okay.
ai is rindu.

XOXO,
Mak Arissa.

4 comments

Fifi Nadhrah said...

trolak memang super duper best.. lagi satu tempat best kan.. ala2 kampung yang memang betul2 kampung jande baik.. fifi baru balik dari sane.. terbaik!~

Fifi Nadhrah said...

fifi pon kene pergi purple walk.. mencik la.. da la ade hal hari ahad tu..

Sunah Sakura said...

comeynya arissa...kedak cina jak..biasalah, mak orang sarawak kan kan kan ... kikiki

Elya Roza said...

yg last sekali tu br pas nangis yee

Blog design by Rainy Day