Pages

Mar 13, 2013

Wordless Wednesday : Anak Shopping ~!

Assalammualaikum. Hai.

Ini kisah 2 minggu lepas. Seperti biasa di hujung bulan. Shopping barang rumah walaupun tak serumah setiap hari. Hehe. Well, weekend kan ada. Haruslah masa tu digunakan sebaiknya nak bagi anak suami rasa air tangan sendiri walaupun tak sesedap mana. :p

sebelum shopping~ ilek2 kat Black Canyon

dak ucuk memang sentiasa busy

sambil menanti order, main cak2 ngan dak ucuk

bila mama' ambil dompet terus wat muka innocent

nampak tu. dah tukar baju. biasalah lepas makan. =_='

so, terus heading ke TESCO. sebelah jek ngan JUSCO. =P

ini ilek2 cool2 lagi.

then terpaksa dibiarkan bebas. nak shopping sekali.

bukan main happy. bebas!

nampak tak bertapa dia gembira? haha.

apabila dimasukkan semula dalam troli. moncong. menjerit. merengek.

mahu tak mahu. biarkan dia shopping sekali. T_T


dan ttaaaarrrraa!!! guess how much this costs?

She's no more a baby yang akan akur duduk dalam troli tak minta keluar. Malah dia tak nak langsung masuk dalam troli. Haha. Dia akan angkat kaki dia bagi tergantung. Mahu tak mahu, kita kena sama-sama shopping. And luckily, anakanda tak ada nak grab something dan paksa nak. Haha. Dia banyak geleng kepala okay! Tunjuk patung/teddy or apa2 je mainan dia geleng. Tunjuk labah2 dia ambik. Camner tu? Huhu.

satunotahati: encik suami asyik je cakap tak nak beli baju Arissa ke.
mak asyik replied tak tengok ke baju kite beli tu.
encik suami diam.
hihihihi.

XOXO,
Mak Arissa.

4 comments

EdatUzair said...

sama la mcm amsyar tu...xmao dh dok dlm troli...dh pandai....bila biar berjalan...happy bukan main... :-)

mama ila said...

amboiii seronok arissa shopping skali yer..hehe..haah..kannn..kalau anak dah pandai jalan..mmg dia xnak dah duduk dlm troli or stroller..huhu..samalah kita *__*

Nursaila Norman said...

dah besar mesti la xnak duduk dlm troli mama..hehehe..xpe la dia x grab apa2, biar je dia happy berlari-larian..budak2 time ni la nak explore pun..hehehe..comel sungguh arissa ni..mcm dyg pulak muka dia :))

Mr n Mrs Zaidi said...

best pulak tgk anak dh pandai jln nie..xsbr nk tgk daaliyaa plk jln n gi shopping nnt..hihiih

Blog design by Rainy Day