Pages

Mar 14, 2013

Spontaneous : Lemak Manis





Assalammualaikum. Hai.

Pagi ini senyum meleret sepanjang jalan bila tiba-tiba encik suami post video nih kat FB walaupun pada mulanya sentap Mak Arissa tengok Dua Orang Permaisuri & Puteri. Haha. Baru sedar yang En. Suami suka sangat mengenepikan tanda noktah mahupun koma.

Terima kasih sayang walaupun lagu itu lagu rakyat yang buat saya rasa macam erk? But still, InsyaAllah kite faham apa yang awak nak sampaikan pada kite. And the truth is I miss you & Arissa even more. Thanks sebab hari ini awak buat kite lagi senyum lebar. (almaklum, plastic jadi romantic. melting derrr! hihi.)


satunotahati: mungkin dia tak baca hari-hari.
sekurang2nya dia ada baca.
lambat pun tak apa.



XOXO,
Mak Arissa.


Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments

Sunah Sakura said...

amboii amboi amboi..heheheh

hayati hashim said...

Hehe. Dah habis senyum belim :))
Smoga dpemudahkan ye mak arissa.

Fifi Nadhrah said...

lomantiknye.. berbunge rase hatikan..

MimahAjil said...

romantiknya suami dia...untung la~~~

p/s:suami awk pn suka klasik2 ye?suami sy pn klasik....hehehe~~

D Yatie said...

alah amboi amboi.. hahaha...

D Yatie said...

Hehe. snyum lama sgt kang kena cop gila pulak. hahaha. thanks awk.. :)

D Yatie said...

hihi.. bila plastik jd romantik.mg bunga2 cinta sgt.. haha..

D Yatie said...

semua suami kita romantik cuma cara mereka menzahirkan je. ;)

p/s: hahaha. nak kata suka tu boleh la jugak sbb bbrp kli jg dia bg lagu yg kte xpnh dgr. hihi.

Blog design by Rainy Day