Pages

Mar 5, 2013

Postpaid Celcom

Assalammualaikum. Hai.

Finally. Saya pengguna Celcom Postpaid. Actually, ini first time saya guna postpaid bersamaan dengan bil. Sebelum ini kami tak pernah merancang nak guna bil. Takut over pakai lepas tu tak berapa mampu bayar lepas tu kena block tak boleh buat call mahupun sms. Hihi. 

Dan hari ini bermulalah perjalanan kehidupan saya dengan Celcom Postpaid setelah banyak kali timbang tara. Huahuahua. Saya ambil Pelan RM68 sebulan dengan kapasiti 3GB, kelajuan 7.2Mbps dan dapat percuma 60 minit panggilan percuma (Celcom) dan 60 sms percuma (semua network). 


Kenapa saya pilih Celcom? Ok. Walaupun banyak jugak kelemahan Celcom tapi Celcom satu-satu nya network yang memang reliable pergi ceruk mana pun ada. Worldwide kata nya. Hihi. Since hari ini hari pertama, so saya tak boleh nak review. Tunggu dapat bil yang pertama nanti ye. Jimat atau tak. Hehe. Korang guna plan apa sekarang? Share lah. :)

satunotahati: dalam rasa happy takut juga terlebih.
hahaha.

XOXO, 
Mak Arissa.

No comments

Blog design by Rainy Day