Pages

Mar 12, 2013

Ilmu

Assalammualaikum. Hai.


Pssst! Tau tak. Dulu saya pernah bercita-cita nak jadi penulis. Sebab saya suka membaca. Tapi bila saya dah masuk science stream, saya jadi banyak merapu. Jangan kata nak berpuitis, ilmiah pun saya jadi kematu. :'(


Bila dapat whatsapp tu saya terdiam. Kelu. Sampaikan saya tak tahu nak jawab apa. Saya hilang proper words untuk replied. Well, kalau Retis tak apa. Haha.


But then, Alhamdulillah. Sekurang2nya ad juga yg bermanfaat untuk semua. InsyaAllah.


satunotahati: asyik terfkir nak pergi satu tempat. huhuhu.


XOXO,

Mak Arissa.


Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments

Nursaila Norman said...

tahniah mama arissa :))
seronok kan bila apa yg kita tulis dpt bantu org lain :))

teruskan menulis k :D

Sally Yatiey said...

Best rasa bila apa nok kita kongsikan dalam blog tok, orang suka baca & berfaedah untuk semua. :D Teruskan menulis ^_^

Blog design by Rainy Day