Pages

Mar 6, 2013

Hidup: Alhamdulillah.

Assalammualaikum. Hai.


Alhamdulillah. Tak banyak tapi Alhamdulillah. Rezeki Allah bagi pada kami. Save the date tu jadual encik suami jadi co-photographer. Alhamdulillah. Walaupun tak semua bulan tapi sehingga Ogos, date dah kena block. DSLR itu sememang membawa rezeki buat kami selain dari ambil gambar anakanda sepuas-puasnya. But, Galaxy Camera for mom please!! Haha. *tamak*


Itu lah side income suami sejak kami kahwin. Boleh cover sedikit duit gaji yang dah potong untuk rumah. Orang kata, susu Arissa boleh lepas lah. Hehe. Tapi saya kata, belanja saya dan Arissa makan besar pun ok. HewHewHew. Minggu lepas konon nak belanja diorang makan tapi at last Encik Suami yang bayar. Wehuu. Lucky mak Arissa pilih Black Canyon. Gittewww!


Allah bagi rezeki pada kita dengan pelbagai cara. Terpulang juga pada kita bagaimana nak mendapatkannya. Usaha itu sudah tentu. Jujur. Ikhlas. Amanah. Tak banyak tak apa. Asalkan sumbernya betul dan halal. InsyaAllah kita akan rasa berlebih.


satunotahati: tremendously grateful with everything.

alhamdulillah.


XOXO,

Mak Arissa.


Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments

Sally Yatiey said...

Betul2 ^_^
Asalkan kita berusaha, rezeki ada dimana-mana :)

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. rezeki anakkan.. :)

Blog design by Rainy Day