Pages

Mar 26, 2013

2 3 hari lagi?

Assalammualaikum. Hai.

SIMPLE & QUICK UPDATE

Saya pernah cerita saya ada satu BIG WISH yang nak dijadikan kenyataan tahun ini. Dan, insyaAllah akan menjadi kenyataan dalam dua atau tiga hari lagi. Weeeehhuuu! I'm seriously sangat over-excited. Same goes to my husband yang dah bertungkus-lumus juga. Ngeeeee.

Oh. Ini pinjam laptop ayah mentua. Since cuti sekolah, saya tak boleh nak online lama-lama sebab biasalah budak-budak gila game. Bapak budak pun boleh gila game. Yer dak? So, ambil kesempatan reply semua email yang masuk berpuluh-puluh itu dan berkongsi kegembiraan nih kat sini. Agagagaga.

Dah lama tak update. Baaanyak benda nak cerita tapi dalam tak sihat gigih jugak nak bersama dengan anak duapuluhempat jam buat saya tak sempat nak update waima dengan tab mahupun phone. Hoho. Plus anak saya sangat gemar tengok video kids song hokey! Esok lusa pandai cakap omputih mak pak nganga. Kah3. Poyo! :D

Ok lah na. Nanti bila benda dah betul ada depan mata saya akan kongsi semula. Hihihi. Dalam sakit-sakit saya gigih juga ke hulu ke hilir urus itu ini. Serius. Sakit lepas bersalin lebih ringan dari sakit yang saya tanggung sekarang. Later akan kongsi hal sakit nih dengan korang ye. Tuuunnggguuu! Pasti akan dikongsikan juga. Pasti. Janji! :p

satunotahati: ada banyak nak cerita.
pasal anak dah 1tahun 2bulan.
pasal anak dah tukar susu.
pasal anniversary 2 years.
pasal sakit kayap.
pasal carik pasal.

XOXO,
Mak Arissa.

2 comments

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. tertumai big wish tu..

EdatUzair said...

semoga dipermudahkan semuanya...xsabar nk tgu kamu update psl wish yang dh terlaksana tu ;-)

Blog design by Rainy Day