Pages

Feb 27, 2013

Wordless Wednesday: InstaRepost


Assalammualaikum. Hai.

InstaRepost dari Ateh Arissa. Ayah Arissa entah bila nak insta sekurang2nya satu hari satu gambar anak. Nak kena maklum setiap hari. Nak kena push. Hahaha. Eh. Encik Suami baca kan? Tau dak awak, ambil gambar anak setiap hari boleh jadikan awak profesional tau. Hahaha. 

By the way, anakanda dah panjang akal. Ada aja benda baru yang dia buat. Dalam seminggu ada beberapa perkara baru yang dia dah buat. Tetiba tak sabar nak dengar dia bercerita tentang kisah 5 hari mak dia tak ada. Dibuatnya dia cerita kisah sedih. Menangis 2 beranak lah yer. Hahaha. 

 Wordless tak berapa nak wordless seperti biasa. Sekejap lagi nak masuk kursus Pengacara Majlis & Peningkatan Imej. Tau la next month I kena mengacara majlis. Dan tau la imej I ni dah mengalahkan makcik cleaner. Huhu. Tapi, I love to be myself. As long as saya berpakaian kemas & bersih. Ok lah kot. Hahaha. Muka pucat? Anggap lah saya memang tak sihat. Hahahaha. 

 satunotahati: masih ingat zue pernah cakap, saya memang betul2 berperwatakan kampung. 
alalala. saya bangga & saya tak malu. ;)

XOXO,
Mak Arissa.

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments

Sunah Sakura said...

comelnyaaa arissa tok ehhhh

Anonymous said...

Lol! Dayang senget! Yela for the first time we met, i yg pi bawak u pusing the whole KLMu kan.. That time i tought u were sooooooooo innoncent girl yg mcm dlm drama tv tu... From village to KL.. I ingat lg tau... U pakai bj kurung kain cotton.. Sandle and beg tepi... Cute lah!

-zue-
Mls log in

Fifi Nadhrah said...

mesti ibu rindu arissa..

saye selalu kene kutuk dengan adikadik bab pakaian.. saye tak kesah pon asal suami saye kate ok.. :)

Fifi Nadhrah said...

datang tgk arissa lg..

NM02 said...

kiut miut!!! :p

D Yatie said...

hehehe.. trm ksh.. ;D

D Yatie said...

hahahahaha.. iiinnnoooooceeennnttt la sangat kan? hahaha. harus lah weh. tp ms interview totally diff dgn hari pertama masuk keja.. kah3.. :D

D Yatie said...

rindu sangat fifi.. hihihi.. saya adik2 tak kutuk.. suami pun x.. so saya ok.. husb pun Alhamdulillah.. never demanding.. as long as sy bukan spt budak skol macam dulu2.. hehehe..

D Yatie said...

rindu arissa leeettteewww! ;D

D Yatie said...

tq auntie~ ;D

erna said...

arissa yang sangat cumel.....mulut muncung muncung memang comel!

Blog design by Rainy Day