Pages

Feb 14, 2013

Spontaneous : Mak Buyung?


Assalammualaikum. Hai.

Hahahaha. Ok. Tajuk nak sedapkan hati diri sendiri je. Tak sangka pulak dalam group fb mommies tadi keluar isu ini. Kebetulan malam tadi encik suami SMS isu ini. Haha. Nampaknya perut mak Arissa dah obvious sangat.

Tapi, memang pun. Baju peplum beli kat Piah dok sangkut dalam almari. Muat tu muat. Tapi bila pakai dah macam orang ngandung 5 6 bulan dulu. Masa pregnant dulu seronok perut tak berapa buncit. Sekarang bila dabuncit dah rupa masa pregnant. Isk. Isk. Isk.

Apa nak buat tah. Teringat masa pakai benkung hari tu. Boleh berangan macam body kerengga lah. Kah. Kah. Kah. PERASAN. Nak buat apa entah. Huhu. Badan memang terasa semakin berkembang dengan jayanya. Oh tidak! Huhuhu.


satunotahati: baru merpati dua sejoli kalau suami isteri besar.
yer dak? Haha.


Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments

Blog design by Rainy Day