Pages

Feb 26, 2013

Hidup : Sogo Baby Fair


Assalammualaikum. Hai.

Manusia suka terpengaruh kan? Haha. Bersemangat balik kerja 530 tepat nak pergi Sogo memborong kata nya. Tapi at last saya frustrated. Balik dengan 2 helai baju je. Baju Arissa, of course.

Kenapa saya frust? Ermm. Mungkin saya expecting more than what it should be. Last time I went for Sogo's Baby Fair, saya rambang mata. Tapi kali ini tak rambang. Boring. Nothing special. And as always, saya mesti terjumpa item yang tak ada beza dengan item sales. Well, saya manusia yang suka window shopping. Haha.

Anyway, Alhamdulillah. I spend less than 50. Pada mula nya nak beli bottle sip Avent but the price is expensive compare to the price we saw at Ipoh Parade. Oh! Avent yang ini tak ada sales. Hehe. But still, mahal. D Ipoh bukan harga sales juga.

Erm. Mungkin saya pergi dah lewat kot. Orang lain pergi awal saya baru pergi hari ini. So yang cantik lawa comel orang lain dah grab. Tak apa lah. Bulan depan kita shopping sakan ye Arissa. InsyaAllah. Hehe. Mak nak beli car seat pun nak bawa balik Ipoh camner. Haha.

Sekarang saya dalam LRT. Dah frust tadi pergi ke KLCC. Haha. Frust juga dengan Celcom. Hampeh okay! Huhu. Nanti cerita next time. Singgah Uniqlo konon nak belikan baju untuk encik suami. Encik suami tak bagi. Huhu. Jimat duit isteri. Kah. Kah. Kah. Ok lah. Nak sampai rumah dah. Nak beli nasi ayam penyet. Sambil makan sambil tengok Surat Dari Langit Biru sama dengan saya gemuk. Haha.

satunotahati: dari Masjid Jamek sampai ke Cempaka kepala tunduk taip entri ini. 
semangat! hahahaha.


XOXO,
Mak Arissa.



Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments

Elya Roza said...

kat sogo mmg 360 hari sale jee kannn ..

Nursaila Norman said...

xpening ke dyg menaip dlm lrt..hehehe..tu la,kalau letak harapan tinggi sgt tp xde benda yg kita nak mmg lah frustttt pastu ada je la xkena pastu nnt..hehehehe..
bila saila boleh pergi baby fair ni..hehe

Fifi Nadhrah said...

dulu kje KL.. pantang sales sampai la sogo.. kekadang jalan kaki je dari ofis.. skrg da kerje putrajaya.. lameeeeeeee sangat tak g sogo..

D Yatie said...

hahaha. itu la pasal nyer. hihi. tp sllu jugak pegi. kakaka.

D Yatie said...

pening lah tu sampai dah senget gambar. hahaha.

kan? huhu. sabo je la. :'(

eh. saila boleh g anytime. ambik feel! :D

D Yatie said...

hihihihi.. dulu kite keje KLMU, jrg sgt dpt pegi SOGO.. hahaha.. skrg, senang nak pergi tapi bila ada sogo card je sy kena ke putrajaya lah, stay back kt office smpai lewat malam lah. sedih. +_+

Blog design by Rainy Day