Pages

Feb 15, 2013

Dunia : Kisah Cinta Shila Amzah

Assalammualaikum. Hai.


Saya tak berapa tahu kisah Shila Amzah dan Shanaz nih. Huhu. Tapi, pagi tadi dengar lagu nih dari blog Ayu - BEST! Love the lyrics & of course her voice as well. Erm. Syukur sebab saya bukan artis. Erkkk??! Hahahahaha.


Tah la eh. Tak paham kadang-kadang. Rasa nya ramai juga yang mengalami benda macam ni. Tapi itu lah. Yang ramai tu bukan artis. Hihi. Dah nama pun artis. Tak sah la tak glamor. Yer dak? Apatah lagi part macam ni. SENSASI UOLS.


Eh. Bukan nak gosip. Cuma nak kongsi lagu nih. Best! Sekarang kata orang boleh lah nak hapdet setiap masa di mana saja. Itu oun kalau rajin. Hihi. Kata pakai smartphone kan? Wah gitu berlagak bunyinya. Haha.


satunotahati: cuma saya tak reti nak blogwalking betul-betul dengan phone lah. ada siapa2 boleh ajar?


XOXO,

Mak Arissa.


Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments

EdatUzair said...

sy pun baru lps dgr lagu ni td.... :-)

Aty_Fared said...

Dulu minat gan si shila ni..tp sejak2 kes ngn shanaz tu terus tak suker..shanaz tu lg ar aty tak suker..reaahh suke2 hati tak suker org hek..heheh

D Yatie said...

Hehehe. Sedap kan. Suka.

D Yatie said...

Hahaha. Sy minat shila cuma ms dia kecik2 dulu je ms dia nyanyi lagu ibu tu. Hahahhaha. Shanaz mmg x minat. Hahahaha. Hak kite kot aty. Well. Artis kena ada peminat n sebalik nya kot. Hahaha.

Fifi Nadhrah said...

walau pakai smartphone jugak.. pernah sekali je update gune phone.. tak kene dengan jiwe.. tak puas.. hihi.. macam orang dulu2.. x boleh terime surat khabar online sebab takde bau surat khabar tu..

Elya Roza said...

x berapa suka dgn sharnaz...nampak die biadap ..huhuu

D Yatie said...

Hahaha. Betul sangat. Cuma bila dah ad. Hahahs. Gediks konon nak update setiap masa. Tapi nan hado. Haha

D Yatie said...

Dia nampak sangat rupa panas baran... Huhu...

Blog design by Rainy Day