Pages

Feb 15, 2013

Anak : A Moments To Remember [4]

Assalammualaikum. Hai.

Hahaha. Meh sambung lagi sikit birthday celebration anakanda Nur Arissa Batriesya.
Terlebih dahulu, nak minta maaf sebab still lagi update benda dah basi.
Eh? Followers kita ada 122 orang dah. Oh terima kasih sebab sudi follow.
(^____________^)

Letih sebenarnya tapi nak kena bawa anakanda pergi makan. Tapi, anakanda buat tanda malam tu. Tanda kat dagu. Sekarang dah tak ada tanda tu. Well, kata budak nakal. Tak ada tanda tak rare lah kan? Haha.

setelah buat tanda. nangis beria. mahu tak. gusi berdarah antar gigi jarang dia tu.
T_T
haruslah mengadu kan tunjuk kat mana yang sakit. nak orang pujuk. haha.
tapi sekejap je pun. ni dah mula nak tunjuk belang.
ayah serik nak bagi dia main kat bawah lagi. so...
ayah letak atas tilam. haha. duduk lah anakanda dengan setia atas katil. kui3.
selagi tak dapat puting selagi itu merengek nak puting yang nampak depan mata.
dan she's ready to babam... hampir kitorang nak makan dalam bilik je. haha.
okay! ini anak yang poyo. ayah yang keriangan. hahaha.
kekasih-kekasih saya
Berjalan puas-puas siang dan malam
kat ipoh mana boleh macam ni kan. hehehehe.
kami kawan. kami kakak. eh? hihi. 
satu-satu nya gambar bertiga. sedih! please bawa tripod next time sayang. jgn malas hokey! =P
satunotahati: arissa sudah mula tak sihat masa ni. 
batuk tak sudah.
kesian.

7 comments

mama ila said...

comel!!!! seronok nyer dia gi holiday =)

amal said...

comelnye arissa :) happy birthday sayang!

Sunah Sakura said...

comelnya diaaaa... !

D Yatie said...

Mama ila pun sllu pergi holiday kan? Hehe

D Yatie said...

Terima kasih auntie amal! :)

D Yatie said...

Hehehe. Mak aceh auntie sunah... :)

Fifi Nadhrah said...

comel sangat!~ buas tu memang adat budak kecik kan.. ufairah pon baru je berdarah kat bibir dalam mulut.. terhantuk..

Blog design by Rainy Day