Pages

Jan 17, 2013

Spontan Real Stalker

Assalammualaikum. Hai.

Cik Isteri : Eh, sedap la lagu ni. Nak cari lah nanti. Lagu Najwa kan?
Encik Suami : Aah kot.
Cik Isteri : Nak download lah.
Encik Suami : Nak cari la tu. Pastu nanti letak kat blog. (nada perli).
Cik Isteri : (sentap). mana ada? nak letak dalam hp.
Encik Suami : Ca, kamu tau ca mak kamu letak lagu dalam blog tah apa-apa.
Cik Isteri : Eh. Ok lah tu. Sukati lah blog orang.
Encik Suami : (sengih macam kerang busuk).
Cik Isteri : (sentap sebab - suami ku baca blog aku dalam diam?)

satunotahati: suami kata, cinta itu tidak akan berubah sampai bila-bila. tapi, cari kita menzahirkan rasa cinta itu mungkin berbeza seiring dengan peredaran masa dan perubahan status - kekasih, ketunangan, kesuamiaan, kebapaan. ^_^. tak kisah suami kata lagu tah apa-apa sebab at least tau yang suami merupakan stalker terhebat blog sendiri. LOL! ok apa lagu tu. terapi hati. ada yang rasa terganggu ke? huhu.

XOXO,
Mak Arissa.

No comments

Blog design by Rainy Day