Pages

Nov 18, 2012

Hidup : Preparation Jalan-Jalan

Asalammualaikum. Hai. 

 Sekarang on the way nak balik Ipoh. Hehe. Gambar dah ada lama dalam draft since Jumaat masa packing. Tapi tak sempat nak tulis apa. Serius jalan-jalan bawa baby dah macam orang nak duduk sebulan. Haha. Walhal nak pegi 2 malam jer. Huhu.


Ini barang yang di bawa pergi untuk 2 malam 3 hari. Kool Fever pun kena bawa untuk persediaan. Topi kena angkut semua sebab tak tau nanti nak pakai baju yang mana. Oh baby girl. Itu la dia. Kecik pun dah gitu, dah besar nanti macam mana la gamak ny. LOL!



Ini barang dalam beg merah. Tapi tak bawa pun beg merah sebab encik suami nak bawa travel bag dia. Mak Arissa syok je sebab tak payah nak bawa beg juga. Satu beg sudah. Hihi. Okay lah. Nanti2 story cuti budget nyelam minum air kami. Haha. 

NUR ARISSA BATRIESYA IS JOINING A BABY CONTEST. PLEASE HELP HER TO WIN BY CLICK 'LIKE' AT HER PICTURE AT THIS LINK: 



1 comment

LYAfrina said...

hihi..mmg brg ank lebih byk dari kita.. sama la dgn lya.. 1 besg tu mmg u ank saje.. sbb sehari brape kali salin baju..mmg slalu kna bwk lebih tkut kes2 x terjangka .cth -muntah ke... kotor kna makanan ke..

Blog design by Rainy Day