Pages

Jul 19, 2012

GIVEAWAY SWEET LIZAHANUM

Assalammualaikum. Hai.


Sweet Lizahanum ada buat satu giveaway bersempena Ramadhan yang bakal menjelma. Nak cuba jugak, siapa tahu rezeki Nur Arissa Batriesya di bulan puasa. Yer dak?

Ok, meh nak cerita sikit syarat-syaratnya. Mudah & Senang je.

1. Follower & bukan follower boleh turut serta (mak Arissa dah follow)
2. Buat entri tentang giveway ini di blog masing2 dan letak link kat komen entri giveaway. Kalau tak boleh juga, letak kat ruangan chat  (mak Arissa dah letak link)

senang dan mudah kan?

Ok, 6 + 3 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan undi. Dan....

GA ini bermula 17 Julai sehingga 31 Julai 2012.

Hadiah? Hadiah itu yang buat saya teruja nak join. Hehehe.


Jom la sama2 kita meriahkan giveaway nih!
Nak join?
klik link kat bawah ni ye

1 comment

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Blog design by Rainy Day