Pages

Jul 18, 2012

Cameron Highlands: MARDI Agrotechnology Park

Assalammualaikum. Hai.

Destinasi seterusnya setelah ke Bharat, kami pergi MARDI Agrotechnology Park. Most strategic place to spend your time with family. Sebab kat MARDI nih boleh dikatakan semua ada. Jom layan gambar~!

musyuk macam yang sangat excited tengok bunga-bunga 'bergayut'

mak, kenapa bunga ni warna biru?

ee geramnya tengok bunga kebangsaan nih..

kawasan je sedang diracun, signboard ni tak. :p

eeee...tantek nyer mak~~

mak saya nak tu! janganla tahan tangan ica. 

eh~! ayah bawa big gun. lol.

kah kah kah. mari gelakkan ayah sama-sama mak.. :p

mak: ngaper ica comel sangat?
ica: hoho..sebab mak comel.

BIG LOL! :P

mak, ica dah letih lah. huhuhu.

eh apa ni? takder bunga. bukan teh bunga kan? :p

uhuk uhuk uhuk. bau bunga nih ica tak tahan. 

ica tdo dulu mak. jap lagi kita sambung jalan ye. 

hahaha. ica dah segar balik! meh sengih-sengih~

bunga ni musyuk tapi warna cantik. mak kata bunga taik ayam.

weee~~~! tingginya!!!

ini bunga lavender.

fly so high
jom nyanyi lagu butterfly

finally, gambar bertiga
sorry mak sorry ayah
muka ica tak semengah
:p

Gambar ayah dengan Nur Arissa Batriesya takder?

mak: ayah tak nak ke gambar ngan ica?
ayah: ish. pantang seorang photographer amik gambar.
mak: poyo!

4 comments

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye topi die

My Life's Journey said...

Bestnya ... ada baby nak dibawa jalan2 .. haha jadi model ktk duak ya owh hihi (^_^)

aTy _faRed~ said...

comelnyer ica...!!! geram tengok...topi die menarik perhatian..:)

Mimy Hamid said...

cantiknya moment anak dan mak...so cantik la..hari tu gi CH tak gipun MArdi nya...sbb tak baper feel heheh

Blog design by Rainy Day