Pages

Jul 18, 2012

Cameron Highlands : Bharat Cameron

Assalammualaikum. Hai.

Sabtu lepas, encik suami bawa kami anak-beranak naik Cameron. Dah lama dah teringin nak pergi bila tengok ramai momies bawa anak pergi kan. Ngeh3. Tak pernah pergi bertiga. :p Dekat je pun deknon. Tak sampai 2 jam, dah sampai. Ronda Cameron pun tak sampai 5 jam, dah settle. Saja nak jalan bawa musyuk masyam. Tak sangka juga encik suami betul-betul bawa. Ingatkan main-main. =P.

Lokasi pertama kami : Bharat Cameron Bharat Tea Plantation. At first plan nak pergi hi-tea kat situ. Tapi, dah terlajak drive. Nak ke Boh Plantation pulak 15km ke bawah. Tak larat pula rasanya. Singgah di Bharat cuma ambil gambar. Hoho. Perut dah kenyang kot sebab dah makan nasi kat Tanah Rata. Hihi. Perut diutamakan. Lalalala.

Bharat Cameron Plantation Tea

tengok view semata-mata
tak berani nak turun
risiko

musyuk masyam was seriously crazy with colorful flower

one of her naughty face caught by encik suami
geeerrraaammmm

she's attracted with the flowers
meanwhile others are attracted with the flower on her head
hihihi

bukti itu bharat
signboard di belakang
hahaha

soul of my heart
errr
our heart
(kecik hati ayah kang)
Ada banyak keping lagi gambar, tapi malas nak edit walaupun sekadar resize. Kui3. Sekejap je kat situ, then kitorang terus gerak ke MARDI Agrotechnolgy Park, Cameron Highlands. Next entry~! Bye~!

p/s: jangan lupa jenguk ARISSA'S GALLERY okay~! =D

5 comments

adyna said...

rindu nak g cameron highlands :)

Dhya Surya said...

baby yg sungguh comel...=)

My Life's Journey said...

Piwettttttttttttttttttt ..suka tengok permandangan kat ctok ..mama n baby girl sama2 comel (^_^)

Mimy Hamid said...

sy pergi gak Bharat Tea..tp tak turun pun..

ketikketok said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.

Blog design by Rainy Day