Pages

Jul 27, 2012

Bilik Sewa Mama' Nur Arissa Batriesya

Assalammualaikum. Hai. 

Errr? Kenapa tetiba jadi MAMA'? Bukan selama ni mak ke? Hehe. Ye, memang betul. Saya membahasakan diri saya sebagai mak. But each time main ngan musyuk masyam, manja ngan musyuk masyam, gomol musyuk masyam saya akan cakap, "meh sini kata mama' meh?" (contoh). Dan oleh yang demikian, ayah musyuk masyam akan kata "arissa bukan anak mamak lah". Haish!!!~

Ok, sebelum ni ada juga selit-selit pasal kediaman baru nak duduk KL kan? So, akhirnya berjaya dapatkan bilik yang berdekatan dengan LRT. Fully furnished. Yakni hanya membawa pakaian sendiri. Bak kata orang, cuci kaki lah. Kui Kui Kui. Nak tengok? Hehehe. Memang nak bagi tengok pun. :p (dah macam hotel pulak mak musyuk masyam tengok. huhuhu.)


bilik
sarung cadar sarung bantal disediakan

ruang tamu begini provide tv, astro, sofa

Sewa, RM300 sebulan. Satu bilik 2 orang. Kiranya, satu bilik sewanya RM600. (=_='). KL. So, standard lah kan sewa yang sedemikian rupa. Huhu. Nak sewa rumah RM300, dok Ipoh la. Hoho. Oh, bilik ni kat Pangsapuri Sri Cahaya. Ada tak orang yang duduk dekat-dekat situ? Ngeh3.

Esok, kami akan ke KL untuk jumpa tuan rumah. Bayar deposit, ambil kunci dan sign agreement. Yang bestnya, encik suami setuju kami bawa Nur Arissa Batriesya sekali. Hoyeah! Excited mak si musyuk masyam. Kami akan naik ETS pukul 7 pagi esok, nak settle cepat sebab nak pegi merayau-rayau bawa anak. Dan InsyaAllah nak ke Mid Valley - Exhibition (tak ingat apa nama penuh tah).

Erm. Sekarang nih saja buat-buat happy. Dan give the best moment to little princess and also the king. King mana boleh lupa walaupun perhatian macam dah lebih kat princess kan. Hehehe.

p/s: ku rasa kan hari terakhir ini berlalu sangat lambat. huhuhu.

2 comments

Pinkbubblegumprincess said...

berjauhan lah kelak ngan si musyuk masyam?? ehhe

suSuEmIMiE said...

Mak arissa jgn nangis sorg2 nt..:)

Blog design by Rainy Day