Pages

Jun 10, 2012

Topi Comel Buatan Tangan

STICKY ENTRY!

Assalammualaikum. Hai.

Stock Hat HomeMade Arrisa's Gallery dah ready. Sekarang, mak Arissa tengah gigih ambil order. Hehe. 20 pieces sahaja hat nya...dan 5 pieces sahaja hair band. Model? Sudah tentu budak musuk masam saya Nur Arissa Batriesya. Hehehe.


Hat :
RM17 per piece
RM45 for 3 pieces
exclude postage
COD : Ipoh Area


Hair Band (w/out teeth):
RM15 per piece
RM40 for 3 pieces
exclude postage
COD: Ipoh Area

Jenuh jugak nak ambil gambar model. Haha. Muka sangat tak konsisten bagi setiap design. Haha. Hair band model tak boleh pakai lagi sebab tak muat plus model tak ada rambut lagi. Tak sesuai noks! Hihihi. By the way, nak tahu ke-available-an hat dan hair band nih, meh jemput ke Arissa's Gallery ye?

Berminat? 
Boleh directly drop comment di bawah pic di Arrisa's Gallery

atau

email nbatriesya@gmail.com

atau

boleh komen di bawah entri ini.

satunotahati: dalam edit gambar budak musuk masam, terjumpa muka masam beliau. esok lah upload. hihihi.


No comments

Blog design by Rainy Day