Pages

Jun 6, 2012

Arissa Mandi....

Assalammualaikum. Hai.

Arissa mandi dalam sinki. Hahaha. Okay! Serius. Saya mandikan Arissa dalam sinki je. Entah. Mula-mula dulu, rasa macam susah sangat nak mandikan dia dalam sinki tuh. Besin mandi ada beli, tapi masa kat Sarawak. Bila balik Ipoh, dah few days mandikan dia dalam sinki - saya rasa macam comfortable. Dah tak beli-beli. =P.

Due to the weather yang panas sekarang, saya mandikan Arissa dengan air paip biasa je. Since duduk bandar, sukar nak jumpa air keluar dari hos paip sejuk macam kat kampung. (=_='). Arissa bukan main happy je kalau badan kena sentuh air. Kalau dulu, dia menangis kesejukan. Sekarang, menjerit kesukaan. Nak bagi sejuk badan si budak musuk masam tuh. Dah kuat berpeluh orang nyer. Huhu.

Kadang-kadang, tak sabar pulak nak tunggu Arissa boleh duduk. Mesti lebih senang nak mandikan. Tehehe. Berangan betul. 'menjulur' pun tak lagi. Dah berangan nak anak duduk. Hahaha.

IKLAN!

IQ BABY BATHER
(ready stock at supplier)

RM65 sahaja termasuk pos
Sabah Sarawak kena tambah RM5

Kami nak cukupkan 5 orang. Kalau cukup 5 orang, minggu depan boleh terus pos.
Booked: RM30

1. Mimie YM Radzi
2. Azie
3. ...............
4. ...............
5. ...............



  • Item boleh lipat.
  • Mudah simpan.
  • Senang untuk mandikan bayi.


Very practical bagi yang takut-takut nak bagi mandi baby lagi. (^_^).

Berminat? Boleh email saya di nbatriesya@gmail.com atau PM saya di Arissa's Gallery

No comments

Blog design by Rainy Day