Pages

Apr 4, 2012

Wordless Wordnesday

Assalammualaikum. Hai.

Bos dah upgrade streamyx. Mari kita upload gambar laju-laju. Atas sebab semalam tak sempat nak menulis, mari kita tepek gambar Nur Arissa Batriesya banyak-banyak. Tehehe. 

pada malam 2 April 2012
try test bantal yang ada dalam hamper hadiah dari office

pada pagi 3 April 2012
budak busuk lepas menyusu
nak kemas-kemas pergi rumah ibu

senyum tambah manis sebab mak dah tukar baju pakai bedak
budak busuk sudah wangi
(^_^)

on the way ke rumah ibu 
budak busuk cakap
'mak, jom kita drift. ngeh. ngeh. ngeh.'

tapi tiba-tiba aje
budak busuk cakap
'mak, mak nak tinggal kite kat umah tu lagi ke'

 petang, mak ambil on the way balik rumah
muka sangat happy
mak lagi happy

dah sampai rumah
bertambah-tambah happy
sampai nampak gusi
mak ayah berganda-ganda happy

pagi ini, 3 April 2012
mms gambar ini dekat nek wan sarawak
nek wan kata
'muka memang sentiasa ceria'
mak arissa kata
'ceria macam mak nya'
hahaha

on the way ke rumah ibu
budak busuk tidur pula
sedikit kecewa mak
tak ada kawan nak borak

beberapa dialog di atas merupakan rekaan mak Arissa semata-mata berdasarkan mimik wajah Arissa. tapi, siapa tahu rekaan atau sebenarnya assumption saya betul kan? 

they can't tell you but they can show you.
it depends to you how to interpret.
who knows?
(^_^)
satunotahati: cik isteri telah mencurangi encik suami. 


3 comments

farah keifli said...

bila anak tido rasa sunyi pulak kan. tapi bila kita dok sibuk buat kerja, dia pulak ajak borak.

p/s:arissa sebaya umar ek?

D Yatie said...

@farah keifli tau xper. sunyi sangat rasa nya. n masa tu nak tdo ngn dia je. suka renung muka dia tidur. hehee.

p/s:aah. arissa lahir on 25 Jan. sm kan? ker salah? hihi.

Mimy Hamid said...

arissa budak manisssssssss....senyum sokmo..behave dia mak nak hantr pengasuh yer

Blog design by Rainy Day