Pages

Apr 20, 2012

Semoga Rezeki Arissa

Assalammualaikum. Hai.

November tahun lepas, saya gagahkan diri untuk menghadiri ujian SPA bagi jawatan Perangkawan. Kalau tak silap masa tu dah nak masuk 8 bulan kot. Alhamdulillah, keputusan ujian yang diumumkan pertengahan Januari tahun ini membuatkan hati berbunga-bunga. Lulus! Alhamdulillah. Actually, tak sangka boleh lulus ujian tersebut. Dalam rasa gembira, hati gusar takut kena pergi PAC dalam masa yang terdekat. Satu hal mak buyung lagi. Satu lagi, kalau dibuatnya exam tuh kena time baru lepas bersalin - mak dalam pantang. Huhu.


Alhamdulillah. Hari ini dapat email dari SPA berkenaan dengan PAC ini. Saya dijemput hadir pada 28 dan 29 April ini untuk bersama-sama meraikan PAC. Cewahhh! Haha. Meraikan sangat!~ Bila baca pengalaman mereka yang pernah meraikan PAC ini, saya terus rasa NERVOUS! Haish. Entah. Dup dap dup dap jer rasa. Bila fikirkan hal pengetahuan am yang tak berapa nak berpengetahuan. Public speaking yang dah semakin berkurang sejak working di sini. Dan stamina yang entah berapa sejak lepas bersalin. Ngeh3. 

By the way, tak kisah setinggi mana tahap kenervousan saya..kegugupan saya...kepengetahuan saya...saya akan berusaha dan berjuang demi Nur Arissa Batriesya khususnya dan seisi keluarga saya amnya. Saya akan buat yang terbaik, InsyaAllah. Those yang ada pengalaman, kongsi-kongsi kan lah yer. Dan mohon jua doa dari sekalian teman semua supaya saya berjaya dalam PAC ini. 

satunotahati: kalau bab parenting agak-agak mesti saya confident sikit kan? lagi-lagi kalau bab baby. hihihi. semoga rezeki Arissa disini. aamiin...

akan berjauhan dengan budak busuk ini satu malam
(T_T)

2 comments

Mimy Hamid said...

Insya Allah memoga da rezeki Arissa

D Yatie said...

@Mimy Hamid aamiin..insyaAllah...

Blog design by Rainy Day