Pages

Feb 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Assalammualaikum. Hai.

(^_^). Meh sama-sama join segmen:


Ben Ashaari nak satu sebab ringkas kenapa mereka patut baca blog saya.

Atas sebab saya sudah memegang jawatan tertinggi seorang wanita iaitu EMAK, makanya saya ada banyak perkara untuk dikongsikan. Pengalaman saya yang terutamanya dengan harapan semoga ada yang membantu atau dijadikan pedoman mahupun teladan. InsyaAllah.

Ben Ashaari nak satu entri menarik saya sebagai bukti blog saya menarik.

Saya memilih entri Kronologi Kelahiran Si Kecil ini sebagai entri yang menarik. Sebab entri ini memuatkan kisah kelahiran anugerah dan amanah Allah buat saya.

p/s: perasan ada blog yang menarik. =p

16 comments

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

xaty said...

Salam singgah ke blog PnYatie. Link dari blog BA :)

pka Emerald said...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: said...

singgah dari segmen yg sama dan follow... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah n follow sini...
Salam perkenalan dari fendy

jemput singgah

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

deno said...

datang dari blog abg ben...! deno folow sini! jom ke blog deno... nak tak?(^_^)

BELOG GILA said...

singgah sini dari segmen yang sama...
follow blog nie jugak...
SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog ni & follow juge. lucky no 58. hee. ben ashaari kirim salam kat yatie. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah said...

hye..jenjalan+follow dari segmen yang sama..

http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^

azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik. satu nota hati je ye, =)

Jom tgk entry di blog sy pula.
www.pelangianoy.blogspot.com

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Blog design by Rainy Day