Pages

Nov 22, 2011

Gara-Gara Si Garuda dan Harimau Muda Da~


Sementara menunggu waktu balik, 5.11 pm. Ok, tidak disengajakan. Gejala mengantuk yang amat sangat membuatkan saya hilang tumpuan sepenuhnya kepada kerja diatas meja. Cop-cop nombor akaun kat cheque deposit nih mahunya tak mengantuk? Tambah lagi dengan angin a/c yang sepoi-sepoi bahasa. Bertambah-tambah pakej si syaitan yang direjam menggoda saya untuk berkhayal dan seterusnya bertiduran. Cis!

Sebenarnya, semalam tidur agak lewat juga dek kerana perlawanan si garuda dan harimau muda. It was my first time tengok (walaupun skip-skip tengok korea pada awal perlawanan) then bila dah tengah-tengah saya dah mula boring, saya on FB sambil tengok (tapi tengok FB je lebih) dan tadah telinga encik suami pom pang pom pang kecoh-kecoh, bising-bising. Adeh! Kat FB pun sana-sini semua status cerita pasal bola. Saya? Nak cerita pasal bola sememangnya tak boleh. Offside pun saya tak tahu apa benda, saya bising-bising bila garuda berjaya melolosi Khairul Fahmi tetapi dikatakan offside. Oh! I really didn't understand what's going on!

Perkara yang paling membahagiakan saya hari ini ialah : i'm done with my account task! Damn bored buat sambil belajar benda yang sama dalam masa berbulan. Then sekarang saya akan aktif menyelesaikan kerja admin saya sebelum bercuti panjang. Oh! Terasa sedikit tidak sabar menanti 9 Disember, hari terakhir berkhidmat tahun ini. Dan semoga apa yang dipelajari berbulan ini tidak luput dari ingatan setelah cuti berbulan juga. OH!!!! :))

No comments

Blog design by Rainy Day